Go Back
Jalapeno cheddar dip met pulled pork

Jalapeño Cheddar dip met Pulled Pork

Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Course Apperitiefhapje
Cuisine American
Servings 4 p

Ingredients
  

  • 250 gr Cheddar kaas
  • 250 ml Vette room (40%)
  • 250 gr Pulled Pork
  • 1 Jalapeño pepertje (meer als je het pikanter wil ;))
  • 1 teentje Look
  • kruiden naar keuze
  • 1 zak Nacho's

Instructions
 

  • Grill de jalapeño('s) in een pan of gietijzeren schaaltje op de bbq kort aan.
  • Hak de gegrilde pepertjes & look zeer fijn
  • Doe de room, fijngesneden look, het fijn gesneden pepertje in een dutch oven op de bbq, of in een pot op het kookvuur en laat opkoken. Voeg kruiden naar smaak toe.
  • Voeg de cheddar kaas toe, roer regelmatig in de pot tot alle kaas goed gesmolten is. (als de saus te dik is, kun je altijd wat melk toevoegen!)
  • Roer de pulled pork onder de saus, en laat deze nog even mee opwarmen
  • Serveer in een schaaltje met nacho's, eventueel afgetopt met fijngesneden paprika en/of fijngesneden lenteuitjes.
  • Enjoy the moment!!
Keyword bbq, Kamado joe, skillet